Puppy foundations: trygg valp - trinn 1

Du får:

privattime i forkant av kursstart
6 timer kurs med andre valpeeiere fordelt på fire kvelder
online tilgang til teori i 2 måneder
vår skreddersydde valpepakke (verdi ca kr. 350,-)
tett oppfølging
trening med instruktør i etterkant av kurset

"Puppy foundations: trygg valp" handler først og fremst om hvordan du kan hjelpe valpen din til å bli en trygg hund, og hvordan du kan jobbe for å gi den et godt grunnlag til å takle livet.

Valper er forskjellige og kommer med ulike utgangspunkt. Vårt ønske som hundeeiere er at de skal vokse opp og bli trygge, snille og "enkle" hunder som passer inn i vår hverdag. En hund som uproblematisk kan passere andre på tur, som er venn med dem han møter og som ikke skaper mye bråk og trøbbel.

Å starte å jobbe mot disse målene allerede når valpen er ung, vil spare deg for mye frustrasjon og utfordringer senere. Lærer du hunden din gode vaner, slipper du å avlære uvaner. Dette kurset tar for seg de viktigste tingene du må tenke på for å forberede din hund best mulig på livet, uansett om din valp er forsiktig, frempå, usikker, overivrig eller bare gal. 


Vi kommer til å gå igjennom:

  • verktøyene du trenger for å hjelpe valpen din til å bli en trygg hund
  • hvordan jobbe MED hunden (og få hunden til å jobbe med deg)
  • den viktige sosialiseringen - på riktig vis
  • hva du må tenke på med miljøtrening
  • valpens behov
  • hvordan takle "valpeproblemene"
  • å være en smart trener og skape et godt samarbeid
  • +++

Mer om kurset

Kurset er et ukesbasert kurs, som går over fire kvelder + privattime i forkant. Alle som går valpekurs hos oss får invitasjon til en treningsdag en tid etter kursslutt, hvor dere kan komme og få videre oppfølging/ hjelp til det dere ønsker.

Kursdatoer:
tirsdag 25. august kl. 17.45-19.15
tirsdag 1. september kl. 17.45-19.15
tirsdag 8. september kl. 17.45-19.15

tirsdag 15. september kl. 17.45-19.15
trening med instruktør i etterkant - dato kommer senere

Sted:
Kristiansand


Pris:
Kr. 2.300,-

Mer om bonusene

Privattime i forkant av kurset:
For at du og din hund skal få maksimalt ut av kurset, starter vi med en privattime hvor vi blir kjent og legger en tilpasset plan for akkurat dere videre. Jeg kontakter dere for å avtale tidspunkt etter kurspåmeldingen er bekreftet.

6 timer kurs med andre valpeeiere:
Her går vi igjennom alle øvelser i teori og praksis, og dere står fritt til å stille alle spørsmål dere måtte ha.

Online tilgang til teori i 2 måneder
Dere vil få tilgang til en online portal med teori og filmer om temaene vi går gjennom. Fra kursstart vil du ha online tilgang til teorien vi gjennomgår i 2 måneder fremover - et enkelt oppslagsverk dere kan ta frem ved behov.

Vår skreddersydde valpepakke (verdi ca kr. 350,-)
Med nyttig innhold som garantert vil falle i smak hos deres nye firbeinte venn.

Tett oppfølging
Hvordan kan jeg hjelpe dere? Mitt mål er at dere skal bli gode på å lese og forstå deres hund. Derfor vil dere under to måneder ha mulighet til å stille meg alle spørsmål dere måtte lure på, på mail og i onlineportalen til kurset. 


Trening med instruktør i etterkant av kurset
Noen uker (eller dager) etter kursslutt dukker det gjerne opp nye spørsmål og dere møter nye utfordringer med valpen. Derfor inviterer vi til en trening med instruktør en liten stund etter kurset, hvor dere kan få hjelp til å videreutvikle ferdighetene deres.

Hvem passer kurset for

Dette kurset anbefales til alle valpeeiere som ønsker å lære det grunnleggende om valper/hunder. Kurset passer både for forsiktige og ivrige valper - vi tilpasser oppgaver og innhold til det dere trenger å jobbe med. 


Vil du lære hunden din generell lydighet, som å gå pent i bånd, sjekk ut kurset "Hverdagsvalpen". Mange velger å først gå "Trygg valp - trinn 1" og så supplere med "Hverdagsvalpen - trinn 2" for å virkelig få alt man trenger for en trygg, lydig hund. 


>