trening i konkurranselydighet

la oss gjøre hverandre gode

Trener du konkurranselydighet? Da må du lese videre! Vi ønsker å skape et community med folk som er interesserte i å trene konkurranselydighet og som ønsker å gjøre andre gode. Derfor kan du nå melde deg på konkurransetreninger i BARK hund | yours for life – helt gratis!

Treningene fungerer slik: 

  • Alle møter på trening med en plan om hva de ønsker å trene på.
  • Vi samles uten hund for å ta en rask runde på hva vi ønsker å trene.
  • Vi går sammen to og to (gjerne ut ifra tema/øvelse), og hjelper hverandre med treningen (det kan f.eks. være ved å kommandere hverandre, gi tilbakemeldinger på treningen, legge ut apporter, skape forstyrrelser osv.)

Mer om treningene

Hvem kan stille på disse treningene?
Treningen er åpen for alle som ønsker å trene konkurranselydighet, uansett nivå/alder. OBS: treningen er uten instruktør.


Hvorfor samarbeide på treningene?

Vi tror at man utvikler seg og blir en enda bedre hundetrener i fellesskap med andre, ved å både få og gi tilbakemeldinger. To nye øyner som observerer treningen kan hjelpe med spesifikke områder, praktiske oppgaver, bekrefte styrker eller oppdage «svakheter». Rett og slett gjøre ekvipasjen bedre - uansett om det gjelder å forberede ekvipasjen på konkurranse eller å pirke detaljer. 


Vi prøver å holde gruppene på maks to, men noen unntak kan oppstå ved oddetall eller om noen ønsker å trene alene èn kveld. På denne måten får hundene pauser underveis i økta, men dere får samtidig kjørt en effektiv trening. Hvert par bestemmer hvor lange økter dere skal ha.


Hva hvis man trener ulikt?

Se på det som en mulighet til å få et nytt blikk på treningen.  Vi trener positivt!

Du som mottar hjelp bestemmer selv akkurat hva du vil ha hjelp til. 


Hvorfor påmelding?

Vi har valgt å ha en engangspåmelding for å holde oversikt over hvem som er med, og for at det skal føles som en avtale man faktisk holder. Vi ønsker et aktivt community. Bli gjerne også med i vår lukka Facebook-gruppe "BARK: Community konkurranselydighet", der avtaler vi bl.a. treninger.La oss skape et positivt treningsmiljø sammen.
La oss gjøre hverandre gode!

Treningskvelder:
torsdager i august og september fra kl. 19.00-20.30

oppstart 20. august

Sted:
Kristiansand (mer konkret kommer)


GRATIS

>