Hverdagsvalpen


Du får:
6 timer kurs med andre valpeeiere
online tilgang til teori i 2 måneder
mini-valpepakke (verdi ca kr. 150,-)
tett oppfølging
trening med instruktør i etterkant av kurset

På dette kurset ligger hovedfokuset på å forme frem gode hverdagsferdigheter og rutiner. Du skal bli en god hundetrener for valpen din, og lære hvordan den kan bli en lydig hund.


De aller fleste av oss ønsker oss en hund som fungerer greit i hverdagen (det er tross alt hverdager det er flest av). En slik hund går fint i bånd, kommer på innkalling, kan slappe av, oppfører seg fint med andre hunder, stjeler ikke og følger ellers husets regler. Med de riktige verktøyene og en god innsats er dette høyst oppnåelig.

Vi kommer til å gå igjennom:

  • hvordan få en rå innkalling
  • triksene for en båndtrening som fungerer
  • hvordan jobbe MED hunden (og få hunden til å jobbe med deg)
  • verktøyene du trenger for å få kontakt med hunden din uansett hva
  • å være en smart trener og skape et godt samarbeid
  • hvilke feller du må unngå
  • +++

Mer om kurset

Kurset er et ukesbasert kurs, som går over fem kvelder. Det legges opp slik at valpene får pauser underveis. Alle som går valpekurs hos oss får invitasjon til en treningsdag etter kursslutt, hvor dere kan komme og få videre oppfølging/ hjelp til det dere ønsker.

Kursdatoer:
mandag 24. april  kl. 17.00-18.00

mandag 8. mai kl. 17.00-18.00
mandag 15. mai kl. 17.00-18.00

mandag 22. mai kl. 17.00-18.00
mandag 5. juni kl. 17.00-18.00


Kurs/trening med instruktør/kurskveld:
mandag 12. juni kl. 17.00-18.00

Sted:
Hamresanden, Kristiansand

Pris:
Kr. 2.100,-

Mer om bonusene

Tett oppfølging
Hvordan kan jeg hjelpe dere? Mitt mål er at dere skal bli gode på å lese og forstå deres hund. Derfor vil dere under to måneder ha mulighet til å stille meg alle spørsmål dere måtte lure på, enten på mail eller i onlineportalen til kurset. 

6 timer kurs med andre valpeeiere:
Her går vi igjennom alle øvelser i teori og praksis, og dere står fritt til å stille alle spørsmål dere måtte ha.

Online tilgang til teori i 2 måneder
Dere vil få tilgang til en online portal med teori og filmer om temaene vi går gjennom. Fra kursstart vil du ha online tilgang til teorien vi gjennomgår i 2 måneder fremover - et enkelt oppslagsverk dere kan ta frem ved behov.

Mini-valpepakke (verdi ca kr. 150,-)
Med nyttig innhold som garantert vil falle i smak hos deres nye firbeinte venn.


Trening med instruktør i etterkant av kurset
Etter hvert som dere blir kjent med valpen, dukker det gjerne opp nye spørsmål og nye utfordringer. Derfor inviterer vi til en trening med instruktør hvor dere kan få hjelp til det dere trenger og det dere ønsker å fokusere på akkurat på dette tidspunktet med valpen. Det kan være å videreutvikle ferdighetene deres, jobbe videre med den viktige innkallingen eller å bygge en sterkere relasjon. Jeg hjelper dere med det dere ønsker å fokusere på.

Hvem passer kurset for

Dette kurset anbefales til alle valpeeiere som ønsker å lære valpen grunnleggende hverdagslydighet. Vi tilpasser oppgaver og innhold til deres nivå og det dere trenger å jobbe med. 

Vil du lære mer om hvordan du kan lese hunden din, sosialisering og miljøtrening, sjekk ut kurset "Trygg valp - trinn 1". Mange velger å først gå "Trygg valp - trinn 1" og så supplere med "Hverdagsvalpen - trinn 2" for å virkelig få alt man trenger for en trygg, lydig hund. 

>